1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У білоруській опозиції ще раз спростували, що цікавляться автокефалією

У білоруській опозиції ще раз спростували, що цікавляться автокефалією

Журналісти pravmir поспілкувалися з юристом Максимом Знаком, кандидатом юридичних наук, членом Президії Координаційної ради, запитавши у нього про діяльність Ради та її можливе втручання в життя Православної Церкви в Білорусі.

Максим Знак офіційно спростував, що взяті з Мережі дані про наміри опозиції зайнятися церковним питанням мають зв’язок з реальністю.

«Та програма, яку ви цитуєте і показуєте, не має відношення до Світлани Тіхановської. Дійсно, при складанні програми Світлани Тіхановської використовувалися деякі матеріали, експертні висновки і пропозиції, в тому числі і зібрані на сайті з різних джерел. Але цей сайт ніколи не був сайтом Світлани Тіхановської. Подивіться, той документ, який ви показуєте, підписаний ім’ям зовсім іншого політика, Олексія Янукевича, який не входив в команду Світлани Тіхановської і зараз не входить до складу Координаційної ради. Просто порівняйте дві програми: між ними немає майже нічого спільного – ні за структурою, ні за змістом», – зазначив представник КР.

фото

Попередній запис
Далі падати немає куди
Наступний запис
Ієрарх Фанару в США прочитає лекцію про православно-католицькі перспективи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее