1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Українські націоналісти вдячні Президенту за відмашку захоплювати храми УПЦ

Українські націоналісти вдячні Президенту за відмашку захоплювати храми УПЦ

У зв’язку із заявами Порошенка про звернення до Вселенського Патріарха з проханням про автокефалію і підтримкою українського парламенту такого звернення, українські не-нацисти подякували Порошенку за фактичну відмашку на захоплення націоналістами храмів, що належать Українскскій Православній Церкві. Відео з заявами радикалів щодо їх подальших дій опубліковано на youtube-каналі «Всесвітньо-Броварська Телебачення».

«Сьогодні не минуло й двох годин з того моменту, як ми виступили з дуже лагідним посланням до християн в зв’язку з діями нашого улюбленого президента Петра Олексійовича Порошенка, в зв’язку зі створенням Єдиної помісної православної церкви. Не минуло й кількох годин, як уже зазвучали звинувачення в провокаторстві. Вони зазвучали щодо нашого мирного ліберального звернення образно подпалювати бороди московським попам. Насправді, це була абстракція, йшлося про інше, в першу чергу, про те, що потрібно захоплювати храми МП, в першу чергу Києво-Печерську Лавру», − повідомили радикали в студії.

Не забули вони і про стандартні звинувачення в бік канонічної Церкви і Її духовенства. «Хто такий священик МП? Це єретик, це співробітник ФСБ на ставці, це співробітники ФСБ під прикриттям легенди. Чи повинні ми звертати увагу на всі ці нюанси? Мова йде про що, брати і сестри? Українські святині досі перебувають під окупацією Москви, зокрема Києво-Печерська Лавра. І якщо до останнього часу влада закривала на це очі, то своїм зверненням до Вселенського Патріарха, президент Порошенко однозначно дав сигнал українським патріотам, що годі чекати, вистачить закривати очі на це беззаконня, потрібно захоплювати храми Московського патріархату», − заявили націоналісти.

Попередній запис
Нардепи підтримали Порошенка в прагненні до утворення ЄПЦ
Наступний запис
Радикали анонсували акції протесту біля Десятинного монастиря у Києві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее