1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Тур триває: Епіфаній привезе Томос на Прикарпаття

Тур триває: Епіфаній привезе Томос на Прикарпаття

18 лютого 2019 року «митрополит Київський і всієї України» Епіфаній (Думенко) в рамках «Томос-туру» прибуде в Івано-Франківську область. Про це повідомив митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф (Василіков) на своїй сторінці у Facebook, пише СПЖ.

«Разом із братією монастиря очікую духовних отців з їхньою боголюбивою духовною паствою, а також запрошуємо всіх християн Прикарпаття на спільний подячний молебень, який відбудеться у соборному храмі Великоскитської Манявської обителі», – написав Василіков.

Чи пройде прикарпатська презентація Томосу за участю Президента України Петра Порошенка, як про це вже заявили в ряді українських ЗМІ – неясно, оскільки раніше в передвиборному штабі Порошенка пообіцяли «згорнути тему з Томосом», щоб не отримати «зворотного ефекту».

«Митрополит» Епіфаній також раніше заявляв, що ПЦУ не буде брати участь в «Томос-турі» після того, як Порошенко зареєструється в якості кандидата в президенти. Зазначимо, Петро Порошенко подав до ЦВК документи, необхідні для реєстрації кандидатом у Президенти України, 3 лютого 2019 року.

Попередній запис
У селі на Волині священик перейшов до Драбинка і запровадив внески для громади
Наступний запис
Архієпископ Нафанаїл (Попп) висловив духовну підтримку Предстоятелю УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее