1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Тиск триває: представники США обговорили з главою Елладської Церкви «українське питання»

Тиск триває: представники США обговорили з главою Елладської Церкви «українське питання»

6 травня 2019 року посол США з особливих доручень у питаннях міжнародної релігійної свободи Сем Браунбек в супроводі працівників дипломатичної служби США зустрівся з Предстоятелем Елладської Православної Церкви архієпископом Афінським і всієї Греції Ієронімом II, пише «Romfea».

Сема Браунбека супроводжували представник Бюро з питань демократії, прав людини і праці Держдепартаменту США Райлі Барнс, посол США в Греції Джеффрі Пайєтт, аташе посольства США в Греції з релігійних питань Паулетта Уолш, політичний радник у справах релігії Холлі Меткалф.

Єпископ Феспійський Симеон, протосингел і Вікарій Афінської архієпископії, вітав посла і його колег біля входу в архієпископство.

Як повідомляється, архієпископ Ієронім привітав пана Браунбека і членів місії, і вони обговорили «різні питання, що становлять спільний інтерес, включаючи питання про Українську Церкву».

Крім того, за інформацією ресурсу, того ж дня делегація США запланувала зустріч із настоятелями афонських монастирів і цивільним губернатором Афона Костасом Дімцасом.

Нагадаємо, у кінці 2018 року посол США з особливих доручень у питаннях міжнародної релігійної свободи Сем Браунбек відвідав Київ і зустрівся з Порошенком. Під час переговорів американський дипломат пообіцяв, що Вашингтон продовжить підтримувати створення і становлення ПЦУ.

Попередній запис
Луценко розгледів у нападах на храми ознаки тероризму
Наступний запис
Предстоятель Православної Церкви Молдови освятив старовинний храм УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее