1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Тимчук «розписав» карту майбутніх релігійних зіткнень в Україні

Тимчук «розписав» карту майбутніх релігійних зіткнень в Україні

Після надання автокефалії Церкві в Україні у державі не припиняться, а лише посиляться релігійні провокації. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook координатор групи «Інформаційний спротив», що постійно плодить антицерковні фейки, нардеп Дмитро Тимчук.

«Особливу увагу ми приділяємо Харківській та Одеській областям, оскільки для адептів «руського міру» вони є пріоритетними. Вимушений констатувати, що ситуація у даних регіонах відрізняється: ризики в Одесі значно вищі», – зазначив нардеп.

З його слів, Одещину російська сторона намагається використати у якості стартера провокацій, котрі потім повинні «викликати ланцюгову реакцію по всій країні».

«Розуміючи, що стратегічна битва за Україну програна, РПЦ-ФСБ намагається створити в Одесі базу для «духовної ДНР». Чому сприяє місцевий політичний баланс, при якому губернатор області поки що не є адекватною противагою ані вкрай одіозному меру Одеси Труханову, ані місцевим феодалам, таким, наприклад, як Ківалов. Переважно саме тому для проведення серйозних операцій проти криміналу та сепаратистів в Одесу відряджають виїзні бригади з Києва. Тобто є значний потенціал для росту, хоча противники Томосу все ще мають відносну більшість», – додав Тимчук.

Раніше група «Інформаційний спротив» серед іншого публікувала фейковий матеріал під назвою «На Фанарі пахне «Новачком»: Патріарх Варфоломій проігнорував підозрілий напій від ФСО РФ», у котрому стверджувалось, що співпрацівники ФСБ, перебуваючи в гостях у Вселенській Патріархії, розливали присутнім воду, намагаючись отруїти Константинопольського Патріарха.

Попередній запис
Монастир УПЦ оскаржить через суд звернення ВРУ до Фанару за Томосом
Наступний запис
Кириленко заявив, що події під Ічнею – боротьба Кремля з Томосом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее