1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Священик УПЦ у Старій Жадові: Брат Епіфанія хрестив дитину в нашому храмі

Священик УПЦ у Старій Жадові: Брат Епіфанія хрестив дитину в нашому храмі

У 2019 році брат глави ПЦУ Епіфанія був хресним батьком на хрещенні дитини в храмі канонічної Української Православної Церкви. Про це розповів протоієрей Василь Гуцуляк, настоятель храму на честь Святих Архангелів Михаїла і Гавриїла в селі Стара Жадова Чернівецької області, пише Klymenko Time.

«Хочу сказати, що молодший брат (Епіфанія, – ред.) – в тому році були хрестини, – він був хрещеним, і він був тут», – повідомив отець Василь.

Священик зауважив на тому, що представники новоствореної церковної структури «людей в оману вводять, водять людей духовним блудом, а самі своїх дітей хрестять в Українській Православній Церкві, в законній».

Нагадаємо, Стара Жадова – села, де пройшло дитинство голови ПЦУ Епіфанія Думенка. Приходські збори у цьому селі проголосували за вірність Українській Православній Церкві на чолі з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм. Разом з тим, у селі розгорівся скандал з однією з активісток ПЦУ, хресною матір’ю Епіфанія Ольгою Поляк, котра раніше «позичила» з каси храму велику суму грошей. Відкритий лист, адресований голові ПЦУ, в якому парафіяни просили повернути їм забране, був проігнорований.

Попередній запис
Юраш вдруге «пролетів» повз посаду: подана кандидатура Олени Богдан
Наступний запис
Бородянський: Розривати договір з Лаврами УПЦ немає підстав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее