1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Самохвалова заявила, що є піарницею ПЦУ «від надлишку серця»

Самохвалова заявила, що є піарницею ПЦУ «від надлишку серця»

Одна з представниць медіа-поля ПЦУ Лана Самохвалова (Ярослава Міщенко) уточнила на своїй сторінці у facebook, що не має офіційного відношення до піар-структур ПЦУ. Вочевидь, журналістці не сподобалось, що її віднесли до піар-супроводу цієї церковної структури в одному з матеріалів Расколам.Net.

«Дякую, звісно. Хлоп’ята, одна фактична помилка. Я не є піарницею Православної Церкви України. Правда (у таких випадках завжди кажу, що готова підтвердити на поліграфі). Мої теплі статуси про мою Церкву продиктовані тим, що через надлишок серця волають вуста. А сайт, на котрому я публікувала матеріал, взагалі не прив’язаний до конкретної конфесії. І мій статус не передбачає погоджувати теми з кимсь, окрім головного редактора. Ви згрішили брехнею», – заявила Самохвалова, назвавши церковні ресурси, котрі їй не подобаються, «антиукраїнськими».

На фото – глава ПЦУ Епіфаній Думенко з медіа-супроводом на першій річниці створення проекту Фанару в Україні (Тетяна Деркач, Дмитро Горєвой, Соня Кошкіна, Лана Самохвалова, Тарас Антошевський).

Попередній запис
Звідки беруться нові ієрархи Філарета
Наступний запис
Митрополит Павел попрощався з Мінською екзархією

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее