1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Російська влада вимагає від Климента Куща сплатити штраф та демонтувати храм у Євпаторії

Російська влада вимагає від Климента Куща сплатити штраф та демонтувати храм у Євпаторії

Окупаційна влада Криму вимагає демонтувати храм, побудований УПЦ КП у в Євпаторії. Ієрарха ПЦУ в Криму Климента Куща зобов’язали сплатити штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, пише РІСУ.

Про це йдеться у повідомленні представництва Президента України в Криму від 3 листопада.

“Представництво Президента України в АР Крим засуджує чергові порушення держави-окупанта Російської Федерації проти Кримської єпархії ПЦУ та її вірян. Рішення так званого суду і подальші вимоги демонтувати храм “Неопалима купина” в Євпаторії спрямовані на витіснення Української Церкви з тимчасово окупованого Кримського півострова.

Представництво буде вживати всіх можливих засобів і дій для захисту Української Церкви: інформація про системні порушення права на релігійну свободу і зазіхання на майно Православної Церкви України в Криму комунікується з дипломатичним корпусом та міжнародними організаціями, факти порушень зібрано та надано до включення у щорічну Резолюцію Генеральної Асамблеї ООН по Криму», – повідомив постійний представник Президента України в АР Крим Антон Кориневич.

Попередній запис
«Ви стали на шлях зради Христа», – звернення митрополита УПЦ до архієпископа Кіпрського
Наступний запис
Кіпріоти відповіли Фанару

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее