1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Реклама «Святого вечора» біля Софії Київської обурила користувачів соцмережі

Реклама «Святого вечора» біля Софії Київської обурила користувачів соцмережі

Одна з користувачок соцмережі Facebook Наталія Дави написала про те, що разом з комунальними платіжками в Києві розсилають рекламу святкування «Святого вечора» на Софійській площі, яке має відбутися 24 грудня цього року. Про це повідомляє СПЖ.

«Святкування “Святого вечора” на Софіївській площі 24-го грудня! І це в нашій Православній країні!», – обурилася користувачці соцмережі і додала: «Ось таке грубе, хамське переформатування нашої Православної країни і традицій!!!».

На фото, яке пані Наталія публікує разом з текстом, в «рекламі» дійства кажуть, крім іншого, про «виступи відомих людей, прямі включення з різних країн світу, молитву за Україну». «Боюся навіть уявити, які у нас тепер молитви в тренді», – пише Наталія Дави.

«Я чомусь впевнена, що туди припреться чимало любителів масових гулянь, халявних концертів, жрачки і випивки. Будуть хавати під своєю лисою йолкою-смерекою все, що їм запропонують, не замислюючись, якому божку поклоняються», – розмірковує на закінчення жителька столиці.

Варто зауважити, що публікацію підтримало чимало користувачів, які вважають, що це дійство «перетворить площу перед Софією в торгову» та бояться, що все йде до «відміни православного Різдва», тому доведеться «збиратися підпільно, як першим християнам».

Попередній запис
Автокефалія – питання не богословське, а політичне, – Єленський
Наступний запис
Філарет зустрівся з представниками Константинопольського патріархату

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее