1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Радикалів, які пікетували Десятинний монастир УПЦ, було проплачено

Радикалів, які пікетували Десятинний монастир УПЦ, було проплачено

За словами намісника Десятинного монастиря архімандрита Гедеона (Харона), радикали, які вимагали знести Десятинний монастир, прийшли на акцію за гроші. При цьому солдати із зони АТО виступили на підтримку обителі.

Про те, що Десятинний монастир Різдва Пресвятої Богородиці побудований на знаковому місці для Київської Русі, тому що християнство на наших землях почалося саме звідси, повідав настоятель Гедеон 24 лютого в ефірі програми «Добро і Зло» на телеканалі «Прямий». Тому, він вважає, за нього йде така боротьба.

«Богоборці – борються. Гонителі, ганьбителі – борються. Вони завжди були … Радикали міряють всіх по собі. Якщо людина приходить на акцію, і роздає гроші – я бачив, як вони роздають гроші протестуючим – гроші проти мирної молитовної акції – це було фізично, це навіть відображене. Так вони думають – навіщо ж вони тут стоять – напевно за великі гроші?», – каже архімандрит Гедеон.

На захист монастиря встало дуже багато людей, з числа яких також учасники бойових дій на Донбасі, зокрема, Львівська сотня.

Варто нагадати, що 9 лютого, на засіданні Постійної комісії Київської міськради з питань містобудування, архітектури та землекористування, всі депутати, які були присутні на зборах, проголосували за знесення Десятинної церкви.

Попередній запис
У громади УПЦ Угринова з’явився новий шанс повернути незаконно відібрану власність «Київським патріархатом»
Наступний запис
Радикали як один із ключових факторів релігійного протистояння

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее