1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Радикали погрожують священику УПЦ на Житомирщині

Радикали погрожують священику УПЦ на Житомирщині

За повідомленням сторінки «Православная Украина на страже Конституции» в Facebook, біля домівки священика УПЦ Павла Линника у селищі Слобідка Житомирської області зявилися погрозливі та образливі написи та стікери в бік священнослужителя. Справа в тому, що отець Павло був одним з головних ініціаторів встановлення пам’ятника Святому князеві Володимиру в місті Малин.

Написи від хуліганів з символікою «Нацонального корпусу» – «Привіт від Гіві» та «Геть московського попа з Житомирщини» – налякали дітей священика.

Також повідомляється, що схожі сліди та пошкодження таблички з назвою храму виявлено і на Церкві ікони Божої Матері Казанської, настоятелем котрої є отець Павло. Напередодні директор Малинського лісотехнічного коледжу повідомляв священнику, що мав погрози щодо пам’ятника.

Варто зазначити, що дерев’яний монумент Князеві-Хрестителю з ініціативи УПЦ, дирекції закладу та місцевих мешканців було встановлено й освячено на території лісотехнікуму в місті Малині 25 вересня 2017 року. В урочистостях брали участь сотні малинчан та мешканців довколишніх селищ.

 

Попередній запис
Київських студентів замість пар зганяли на молебень УПЦ КП
Наступний запис
Київський патріархат як один із ключових рупорів войовничого радикалізму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее