1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Радикали анонсували акції протесту біля Десятинного монастиря у Києві

Радикали анонсували акції протесту біля Десятинного монастиря у Києві

За словами координатора «С14» Сергія Мазура, вони мають намір 20-21 квітня цього року прийти знову до стін Десятинного монастиря в Києві на «тематичну акцію з тим, щоб донести до громадян України інформацію про дійсну суть і ролі Української православної церкви Московського патріархату в Україні». Про це повідомляє «Обозреватель».

«Ми, власне, завжди боролися за те, щоб в Україні була єдина православна церква, яка не причетна до Московського патріархату», – каже радикал.

На думку Мазура, радикальна організація «С14» має намір продовжити роботу над інформуванням громадян України і, зокрема, віруючих УПЦ про суть їх Церкви. «Ми вже провели чимало акцій, завдяки яким люди дізналися, що у Паші-Мерседеса (настоятель Києво-Печерської лаври митрополит УПЦ Павло. Ред.) є дуже велике багатство, що він живе зовсім не так, як миряни, а також про те, що в лаврі дуже багато сепаратистів, – вважає Мазур – Але дуже багато людей до сих пір не знають усієї правди про Московський патріархат».

На анонсованій акції біля Десятинного монастиря радикали мають намір «встановити табличку з історією цього “МАФу”, який захопив територію і не має ніякого відношення до історії Десятинки, розповісти про рішення київської влади, про порушення законодавства України».

Попередній запис
Українські націоналісти вдячні Президенту за відмашку захоплювати храми УПЦ
Наступний запис
В УАПЦ зобов’язали «священнослужителів» здійснювати молебні за Порошенка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее