1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Під час бійки у суді паства Філарета зламала посохом руку нацгвардійцю

Під час бійки у суді паства Філарета зламала посохом руку нацгвардійцю

Бійка групи підтримки Філарета з конвоєм у Шостому апеляційному адміністративному суді в Києві поки що закінчилась чотирма кримінальними провадженнями та нанесенням побоїв бійцям Нацгвардії.

Нагадаємо, група агресивних прихильників «патріарха» Філарета з хрестами та хоругвами намагались прорватись у будівлю суду. Конвой Нацгвардії намагався їх стримати, пояснюючи, що у залі немає місця для всіх, але «миряни» виявились зовсім не мирними. Почалася бійка, вони вибили скляні двері та увірвались до суду. Як дізналась Страна з власних джерел в МВС, одному бійцю якийсь агресивний прихожанин УПЦ КП з такою силою вдарив по руці, що зламав кисть.

Пораненого госпіталізували з закритим переломом.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження, але поліція, котра прибула, чомусь не стала затримувати нікого з вояків УПЦ КП. В МВС кажуть, що від керівництва надійшла команда – вірян стримувати, але не більше того.

Також 11 листопада поступили заяви до поліції від трьох суддів апеляційного адмінсуду Анатолія Степанюка, Людмили Губської та Ксенії Епель. Саме ця колегія вчора скасувала постанови першої інстанції та фактично дозволила розпочати ліквідацію УПЦ КП.

Попередній запис
Мешканці Чернівців протестують проти будівництва храму ПЦУ в історичній частині міста
Наступний запис
Глава СБУ підтвердив, що є вірянином УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее