1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. ПЦУ є фактичним відділом агітпропу Порошенка, – соцмережі

ПЦУ є фактичним відділом агітпропу Порошенка, – соцмережі

Поки горе-радники звітують Президенту Володимиру Зеленському, що вони залучили на свій бік ПЦУ та Епіфанія Думенка, і поки гарант перетравлює цю локшину, згадана митрополія Константинопольського патріархату на всіх парах включилася у місцеві вибори та паше на користь свого бенефіціара Петра Порошенка.

Ми вже писали про шоколадних попів, які за пару мідяків уже стали віп-агітаторами «Європейської солідарності», повиставляли плакати (а ля «Пєтя кличе!») зі своїми мордами у турецьких тюбетейках, але вони непоодинокі.

Робота ведеться системна. І ПЦУ нині є фактичним відділом агітпропу Порошенківської партії. До цього підключилися майже всі архієреї ПЦУ. Гроші треба відпрацьовувати…

Ось, наприклад, на конференції Івано-Франківської партійної організації «Європейської солідарності» виступає з полум‘яною промовою цілий митрополит ПЦУ Іоасаф (Василиків) із братією, та при цьому хочеться у нього запитати: «а ви, батюшка, партєйний?». Як питав літературний герой.

А ось сивочолий власник «Рошену» Петро Мальдівський позує в церкві ПЦУ в Сумах, де навколо нього виплясує тамтешній архієпископ ПЦУ Мефодій (Срібняк). Раніше захмілілі купці наймали ведмедів, аби ті танцювали біля них. Тепер цю роль у Порошенка виконують думенківські владики.

На тлі масштабної агітації ПЦУ за партію Порошенка виглядає дивним, що чиновники Зеленського продовжують ходити на звіти до Епіфанія Думенка, та ще й радісно отримують від нього цяцьки – медальки. Можливо, таким владним діячам в нагородному митрополичому указі варто писати: «за здачу Зеленського»?

«За українську церкву»

Попередній запис
Юрист Філарета заявила про черговий фейк від медіа-супроводу ПЦУ
Наступний запис
Глава Церкви Грузії адресував УПЦ співчуття у зв’язку з авіакатастрофою під Харковом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее