1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Про демагогію Іллі Бея з приводу візиту українського архієрея до Болгарії

Про демагогію Іллі Бея з приводу візиту українського архієрея до Болгарії

Пропагандист ПЦУ Ілля Бей глумився над нашим владикою Варсонофієм, вказуючи, що владика Варсонофій у Болгарії співслужив з ієрархом, але не з Патріархом, мовляв, Патріарх не бажає бачити ієрархів УПЦ та, цитую, «їх терплять».

«РПЦвУшному правлячому архієрею болгари на зустріч відправили вікарія (йдеться про Керуючого справами Болгарської Православної Церкви, – ред.) і не потрудились написати про цей факт на сайті митрополії», – з неясних міркувань вказав у своєму дописі Бей.

Але правда полягає у тому, що сьогодні в Патріарха річниця інтронізації, тому як учора, так і сьогодні він служив з одним тільки ієрархом. Відтак і решту ієрархів БПЦ, і представників інших Церков, котрі прибули, щоб привітати Патріарха, можна назвати, що їх усього лише «терплять».

Водночас, як Болгарська Патріархія, так і решта інших ресурсів БПЦ зробили запис про зустріч із владикою Варсонофієм. Причому про представників решти Церков таких повідомлень немає. Ось так наших владик «терплять». Я так розумію, що представників інших Церков треба внести у групу, що їх зневажають, і тому про них навіть не згадують.

Пропагандисти ПЦУ – це просто огидні брехуни. Колись професор Преображенський казав «не читайте радянські газети до обіду», у наш час він би сказав «не читайте публікації пропагандистів ПЦУ… ніколи».

Facebook

Попередній запис
Митрополит УПЦ Варсонофій (Столяр) зустрівся із Патріархом Болгарським Неофітом
Наступний запис
Чорногорський прем’єр звинуватив митрополію СПЦ у несплаті податків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее