1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Провокації на Закарпатті: агресивний актив ПЦУ проти священика й неповнолітніх дітей

Провокації на Закарпатті: агресивний актив ПЦУ проти священика й неповнолітніх дітей

Увечері 19 червня 2019 року в смт. Ясіня Лопушанка Рахівського району Закарпатської області представники УПЦ КП (ПЦУ) влаштували чергову провокацію. До будинку, в якому проживає священик Сергій Слісаренко, що має трьох неповнолітніх дітей, увірвалися на подвір’я півтора десятка  агресивно налаштованих жінок, котрі відносять себе до релігійної організації ПЦУ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт zido.com.ua.

 

У грубій формі та з нецензурними словами прихильниці цієї структури стали виганяти о. Сергія з будинку. Варто зазначити, що він тут проживає офіційно, маючи відповідні документи та прописку, сплачує всі комунальні послуги.

 

Потерпілі викликали поліцію, котра обіцяла приїхати й навести порядок.

 

Як інформує видання, це вже не перший такий випадок провокацій щодо священнослужителів УПЦ. В суботу погрози від представників УАПЦ (ПЦУ) отримав настоятель Преображенського храму о. Іоанн Ткач.

 

Журналісти звертають увагу представників правоохоронних органів на ці факти й вимагають належним чином відреагувати та притягнути винуватців до відповідальності й називають прізвища організаторів цього масового хуліганства: Володимир Гиря, Боклажук Марія, Прокопюк Любов, Спасюк Марія.

 

«Звертаємося ще раз до працівників поліції притягнути згаданих осіб до кримінальної відповідальності за хуліганські дії», — йдеться у статті.

Попередній запис
ПЦУ продовжує провокації у селі Доротище — віряни УПЦ просять молитовної підтримки
Наступний запис
«Філарет-то нині Герой України, а всі його куратори?», – публіцист

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее