1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Припиніть мучити нас дідом, – Чорноморець про Філарета

Припиніть мучити нас дідом, – Чорноморець про Філарета

Релігієзнавець Юрій Чорноморець радить журналістам не брати у Філарета Денисенка інтерв’ю і взагалі дати йому спокій. Про це експерт написав у себе у Facebook.

“Журналісти! Якби Філарет був би правий – половина автокефальних Церков були б не автокефальні – а це очевидний абсурд. Перестаньте мучити Діда і нас його роздумами. Ось Вселенський Патріарх видав драфт нової соціальної доктрини – це маніфест відкритого православ’я, це нова сторінка в історії всієї Православної Церкви, і відповідно цього Вселенський Патріарх підтримав протест проти вбивств в США, засудивши погроми. І ще є багато цікавенних речей”, – зазначив він.

“Але замість того Ви все ходите і питаєте людину, якій вже ніякі радники нічого толкового перед тим не розповіли, яка вже заплуталася і просто зникає на очах. Скоро буде розповідати, що у кутку кімнати вогонь горить – теж сходите зафільмуєте? Все це важко для віруючих. Все це треба покрити мовчанням і рухатися у новій реалії, а не гребти на човні по пустелі…”, – додав Чорноморець.

Попередній запис
Питання Святої Софії – це глобальна справа, – уряд Греції
Наступний запис
Ми всі в Криму взяли російські паспорти, – Климент Кущ про спроби зареєструвати громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее