1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Православні отримають Благодатний вогонь: влада Ізраїлю дозволила провести церемонію

Православні отримають Благодатний вогонь: влада Ізраїлю дозволила провести церемонію

Влада Ізраїлю дозволила провести церемонію сходження Благодатного вогню в Храмі Воскресіння Христового в Єрусалимі з урахуванням всіх обмежень карантину, і політ для доставки Благодатного вогню в Україну вже організований. Про це повідомляє ізраїльське видання The Jerusalem Post із посиланням на джерело в міністерстві закордонних справ Ізраїлю.

Як саме буде проходити сама церемонія, поки точно невідомо. Міністерство охорони здоров’я може запровадити додаткові обмежувальні заходи в залежності від умов карантину.

Передбачається, що в Храмі Гробу Господнього будуть присутні 10-15 чоловік – представники різних Помісних Православних Церков, які, в супроводі поліції, доставлять Благодатний вогонь з Храму в аеропорт Бен-Гуріон.

«Релігійні делегації з різних країн не будуть висаджуватися зі своїх літаків, щоб не порушувати карантинні вимоги Ізраїлю. Вони отримають вогонь на борту літаків», – повідомили у виданні, зазначивши, що вже організовані польоти для доставки Благодатного вогню в Україну, Росію та Грецію.

Церемонія сходження Благодатного вогню в Храмі Гробу Господнього буде транслюватися в прямому ефірі.

Попередній запис
Затриманого за літургію чорногорського монаха відпустили під домашній арешт
Наступний запис
На Фанарі продовжили заборону на проведення богослужінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее