1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Православні з усього світу допомогли вирішити проблему з житлом священику УПЦ, якого представники ПЦУ виселяли з церковної хати

Православні з усього світу допомогли вирішити проблему з житлом священику УПЦ, якого представники ПЦУ виселяли з церковної хати

Сім’я настоятеля Свято-Георгіївського храму ієрея Миколи Сливи з села Кутрів Волинської області від щирого серця дякує усім небайдужим людям, хто відгукнувся на прохання про допомогу, повідомляє БФ «Фавор».

«Після нашого звернення всього за кілька днів відгукнулася величезна кількість небайдужих людей із усього світу – приходили грошові перекази з Європи, США і навіть із Нової Зеландії – і це не кажучи про Україну!», – повідомляють у фонді.

За словами волонтерів, грошей прийшло набагато більше, ніж потрібно для швидкого переїзду в новий будинок і облаштування побуту молодої сім’ї священика з двома малюками.

Отець Микола, порадившись зі співробітниками благодійної організації, вирішив надлишок пожертвувань віддати тим священикам і парафіям на Волині, які, залишившись без храмів, перебувають у тяжкому становищі.

Фото одного такого тимчасового храму-гаража можна побачити нижче.

Як повідомлялось, раніше благодійний фонд «Фавор» закликав усіх небайдужих фінансово підтримати сім’ю священнослужителя канонічної Церкви, якого разом із дружиною і двома однорічними дітьми прихильники ПЦУ виганяють з церковного будинку.

У селі Кутрів Волинської області активісти нової церковної структури дали тиждень на виселення з церковного будинку клірику УПЦ, настоятелю Свято-Георгіївського сільського храму ієрею Миколі Сливі, у якого на руках двоє однорічних немовлят і практично немає засобів до існування, оскільки громада храму, в якому служив отець Микола, перейшла в ПЦУ.

Попередній запис
Активісти ПЦУ разом з посадовцями захопили два храми УПЦ
Наступний запис
Заява Священного Синоду УПЦ щодо ситуації в українському і світовому Православ’ї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее