1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. «Почесний патріарх» Філарет розповів, чому процвітає корупція і чим завершиться війна

«Почесний патріарх» Філарет розповів, чому процвітає корупція і чим завершиться війна

Почесний Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет упевнений, що Україна незабаром святкуватиме перемогу над агресором – Росією. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми поважаємо добровольців і волонтерів, але водночас не забуваємо, що за час війни ми створили боєздатну армію. Сьогоднішня армія – це не армія 2014 року. Сьогодні вона показала свою боєздатність, і ми віримо і впевнені, що невдовзі святкуватимемо перемогу над нашим агресором – Росією. Нам потрібна перемога, справедливий мир, а не будь-який мир, до якого закликають деякі. Нам мир у рабстві не потрібен, ми душу і серце положимо за нашу свободу”, – сказав Філарет на розширеному засіданні Координаційної ради добровольців і волонтерів Національного форуму “Трансформація України”.

За його словами, мир Україні потрібен ще й для того, щоб країна увійшла до Європейського Союзу і НАТО. Серед іншого він зазначив, що головним недоліком України на сьогодні є корупція.

“Чому не можуть побороти корупцію? Тому що немає страху, і через це корупція процвітає. А для того, щоб був страх, потрібно карати злочинців”, – наголосив Філарет.

Попередній запис
Зоря заявив, що у Криму хочуть знести «храм ПЦУ»
Наступний запис
Томос не допоміг: У Рівненській області УПЦ КП та УАПЦ п’ятий рік ділять храм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее