1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Посольство України у Чорногорії виконало функцію прес-секретаря ПЦУ

Посольство України у Чорногорії виконало функцію прес-секретаря ПЦУ

27 лютого 2020 року на сторінці Посольства України у Чорногорії у Facebook з’явилось «роз’яснення» для місцевого населення, кого їм потрібно вважати Митрополитом Київським і всієї України.

Дипломати виконали функцію прес-секретаря однієї з численних конфесій України, зробивши репост зі сторінки ПЦУ і переклавши мовою країни публікацію, де було заявлено, що Епіфаній як «єдиний Предстоятель» автокефальної Української Православної Церкви (знову позичивши назву в УПЦ – ред.), він же «Митрополит Київський і всієї України», не має планів щодо відвідання Чорногорії.

Нагадаємо, до Чорногорсько-Приморської митрополії СПЦ був запрошений Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, про що у церковному середовищі був зроблений відповідний анонс. Як повідомляється на сторінці Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ, Предстоятель вже прибув у Чорногорію, де його зустріло духовенство.

З якою метою Посольство України у Чорногорії здійснює просвітницько-роз’яснювальну роботу в релігійній сфері, відділеній від держави згідно Основного Закону, поки що незрозуміло.

Попередній запис
Мінкульт заборонив Філарету реєструватись заново з назвою «УПЦ КП», – Churcher
Наступний запис
У Чорногорії зустрічають Предстоятеля Української Православної Церкви

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее