1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Помер клірик ПЦУ, котрий нападав на архієпископа Варсонофія під час молебню

Помер клірик ПЦУ, котрий нападав на архієпископа Варсонофія під час молебню

13 серпня 2019 року після тривалої важкої хвороби помер клірик Вінницько-Барської «єпархії» ПЦУ, настоятель храму святителя Миколая села Непедівка Козятинського району протоієрей Віктор Боднар, котрий нападав на архієпископа Вінницького і Барського Варсонофія, повідомляють у ПЦУ.

Як нагадують ЗМІ, 10 квітня 2019 року в селі Махнівка Вінницької області заборонений за ухил у розкол екс-клірик УПЦ намагався напасти на архієпископа Вінницького і Барського Варсонофія.

Під час візиту у Махнівку, де віряни канонічної Церкви позбавлені можливості звершувати богослужіння у власному храмі через те, що місцевий храм перевели до ПЦУ з ініціативи Віктора Боднара, архієпископа Варсонофія прихильники нової церковної структури зустріли криками та галасом.

Активісти, що зібрались, у різкій формі намагались завадити богослужінню. Після нетривалого спілкування з прихильниками ПЦУ архієпископ Варсонофій почав служити молебень, в часі котрого «священнослужитель» Віктор Боднар намагався напасти на владику. Йому завадили віряни, котрі стали на захист архієпископа та не допустили подальших провокацій.

Попередній запис
Публічного опонента УПЦ затримали на хабарі у $0,48 млн
Наступний запис
На Волині знов готують штурм храму УПЦ в Сусвалі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее