1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Олександрійська єпархія УПЦ залишається з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

Олександрійська єпархія УПЦ залишається з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

1 листопада 2018 року архієрей та духовенство Олександрійської єпархії УПЦ засвідчили підтримку Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію та вірність канонічній Церкві. Про це за підсумками єпархіальної ради, що відбулась у м. Олександрії Кіровоградської області, повідомляє alexandria-eparhia. У зборах під головуванням єпископа Олександрійського та Світловодського Боголепа брали участь священнослужителі з усіх районів єпархії.

«Священики засвідчили свою повну підтримку Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Онуфрію, висловили своє прагнення неухильно звершувати своє служіння у рамках канонічної Церкви, залишаючись вірними Богу та Його Істині», – повідомляється на сайті.

Духовенство обговорювало ситуацію навколо канонічної Церкви, дискутувало про актуальні питання приходського життя, проблеми спілкування з владою та правоохоронними органами.

«Були розглянуті історичні та канонічні передумови неправомірних дій Константинопольського Патріархату на території України. Наголошувалось на необхідності консолідації зусиль у збереженні стабільної обстановки у релігійній сфері регіону», – сказано у повідомленні.  

Попередній запис
Константинополь використав та обманув Філарета, – ієрарх УПЦ
Наступний запис
Речник РПЦ запропонував Іову Гечі підлікуватись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее