1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Обіцяного звіту про «особисті кошти на Томос» у декларації Порошенка не знайшлось

Обіцяного звіту про «особисті кошти на Томос» у декларації Порошенка не знайшлось

Президент Петро Порошенко не задекларував витрати на рекламні ролики «на підтримку автокефалії». Про це повідомляє громадський рух «ЧЕСНО». Ще 14 серпня в Адміністрації Президента заявили, що вартість реклами про Томос на телеканалах «оплачена з особистих коштів Петра Порошенка, з котрих сплачені всі податки». В АПУ завірили, що всі витрати будуть відображені в декларації. Представники «ЧЕСНО» скерували запит про обсяги та вартість реклами. Але в АП запит проігнорували.

«Повідомлення про витрати у декларації Порошенко так і не подав», – зазначили активісти, наголосивши, що, якщо витрати перевищують 160 тисяч гривень, то суб’єкт повинен внести до декларації зміни максимум протягом десяти днів з дня звершення витрат.

У «ЧЕСНО» також кажуть, що 50-секундний ролик стосувався не лише надання Томосу, а й транслював посил з зовнішньої реклами, котра з’явилась по всій країні у вигляді білбордів з середини червня – тобто на два місяці раніше, аніж сама телереклама.

Активісти дійшли висновку, що питання церкви та автокефалії «є лише складовою частиною загальної інформаційної кампанії Петра Порошенка напередодні офіційного старту передвиборчої кампанії».

Попередній запис
У Київському суді розглянуть правомірність втручання Гаранта Конституції у церковні процеси
Наступний запис
Грішній людині ніякий Томос не допоможе, – Блаженніший Митрополит Онуфрій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее