1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Ніхто нас не відлучить від Великоднього торжества, – архієпископ Феодосій

Ніхто нас не відлучить від Великоднього торжества, – архієпископ Феодосій

Великдень все одно залишиться Великоднем, і нас ніхто не відлучить від Великоднього торжества. Про це вікарій Київської Митрополії архієпископ Боярський Феодосій (Снігірьов) сказав у коментарі СПЖ.

На думку ієрарха, вірянам не потрібно боятися і піддаватися нездоровому песимізму через те, що в умовах карантину святкування Світлого Христового Воскресіння буде проходити не так, як зазвичай.

«Великдень все одно залишиться Великоднем, де б ми його не зустріли: у храмі, на вулиці, вдома чи в лікарні, – підкреслив він. – Хто нас відлучить Пасхального торжества? Воно дзвенить у повітрі перемогою Життя над смертю! Хто нас відлучить від нього? Адже Воскрес Христос, – і радіють ангели; Воскрес Христос, – і оселяється життя; Христос Воскрес і мертвого жодного немає в гробі…”».

За словами владики, слід прийняти той варіант зустрічі Великодня, який благословить священноначалля, «і хто знає, може, саме цей Великдень, 2020 року, стане для нас найбільш радісним, найблагодатнішим, найщасливішим Великоднем нашого життя».

Попередній запис
Чи понесуть відповідальність Кошкіна та Говорун за фейки про коронавірус?
Наступний запис
Ієрарх УПЦ: Не чекайте Пасху – сповідайтесь і причащайтесь прямо зараз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее