1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Нові єпископи Західноєвропейської архієпископії РПЦ подякували за підтримку.

Нові єпископи Західноєвропейської архієпископії РПЦ подякували за підтримку.

Єпископ Домодедівський Симеон (Коссек) та єпископ Реутовський Єлисей (Жермен), котрі були рукоположені у Парижі 27 та 28 червня відповідно, висловили свою щиру вдячність за підтримку всім небайдужим, котрі молились за них та вітали нових вікаріїв Західноєвропейської архієпископії православних приходів руської традиції. Про це повідомляється на сайті Архієпископії exarchat.eu.

«Після наших єпископських хіротоній ми хочемо висловити нашу щиру вдячність Святішому Патріарху Московському Кирилу та Священному Синоду РПЦ, митрополиту Іоанну Дубнінському за довіру до нас; владикам Антонію Корсунському та Західноєвропейському, Нестору Ліссабонському та Мадридському за їхнє братерське та отчу участь, всьому духовенству собору святого Олександра Невського, священнослужителям, півчим, прихожанам та прихожанкам приходу», – зазначається у повідомленні.

Через обсяг вітальних, надихаючих повідомлень, котрі отримують єпископи та на котрі їм важко відповісти негайно, вони звернулись до всіх і кожного з вірян, котрі їх підтримали «за молитву та підтримку, котрих ми дуже потребуємо, щоб служити вам».

Фото

Попередній запис
Вінницьке видання сповістило, що Симеона Шостацького заразили вороги ПЦУ
Наступний запис
Епіфанію приготуватись, або Симеон продовжує робити ставку на Порошенка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее