1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. На окупованих територіях Донбасу продовжує свою діяльність канонічна УПЦ

На окупованих територіях Донбасу продовжує свою діяльність канонічна УПЦ

7 березня 2019 року в Донецьку тривали збори духовенства Донецької та Маріупольської єпархії УПЦ, котрі очолив митрополит Донецький та Маріупольський Іларіон (Шукало), повідомляє єпархіальний сайт.

Священнослужителі Донецької єпархії обговорили тонкощі організації внутрішньоцерковного життя та питання долучення прихожан до життя релігійної громади, а також поговорили про необхідність систематично проводити зібрання приходів.

Всі учасники зборів одноголосно висловили свою синовню відданість всій повноті канонічної Церкви та її Предстоятелю Митрополиту Київському та всієї України Онуфрію, про що вчергове, після минулих зборів Донецької та Горлівської єпархії 17 лютого, оголосили громадськості.

Цього ж дня, 7 березня, у Богоявленському кафедральному соборі міста Горлівки зібрались клірики Горлівської та Слов’янської єпархії, пише єпархіальна сторінка. Учасники зібрання, котре очолив митрополит Горлівський та Слов’янський Митрофан (Нікітін), також підтвердили свою вірність УПЦ та її Предстоятелю.

Попередній запис
Питання з допуском уніатів до Софійського собору зняте: тут розпочинають ремонт
Наступний запис
У селі Хмельницьке вдалося мирно вирішити конфлікт щодо «переведеного» храму УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее