1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. На Київщині вчительку засудили за прихильність до УПЦ

На Київщині вчительку засудили за прихильність до УПЦ

Трудовий колектив Борівської ЗОШ, що в Київській області, вирішив «засудити поведінку і діяльність педагога Сулько Т.П., що суперечить рішенню громади селища Борова про недоцільність побудови церкви Московського патріархату»

25 вересня 2016 року на сайті Борової був оприлюднений витяг з протоколу зборів трудового колективу місцевої школи з осудженням вчительки англійської мови Сулько Т.П. – парафіянки УПЦ.

Демонструючи виразну упередженість і юридичну безграмотність, вчителі звинуватили педагога у неприпустимій поведінці і діяльності – «будівництві церкви Московського патріархату».

Трудовий колектив школи рекомендував Тетяні Петрівні «взяти до уваги висловлювання і поради колег» і «зробити висновки».

Поданий на сайті Борової витяг з протоколу супроводжується коментарем у бік донедавна поважної вчительки з гарним авторитетом, яка бажала мати храм канонічної Церкви. Адміністратори сайту не цураються виказувати свою нетерпимість до віруючих і зводити при цьому наклепи.

Як зазначалося раніше, заклики до дискримінації та агресії проти віруючих УПЦ завдяки сайту смт. Борова поширюють його власник – голова РО партії «Свобода» Горбинко Ю. та голова ГО «Громадський актив Борової» Гладченко А.А.

Нагадаємо, що Сулько Т.П., як парафіянка УПЦ, вже потерпала за свої релігійні переконання від знущань і образ. В актовій залі школи Тетяну Петрівну привселюдно звинувачували у зраді. Таку ж релігійну нетерпимість в свою адресу зазнає депутат селищної ради смт. Борова Бухальська М.А., яка вже 25 років є парафіянкою УПЦ. Проти жінки продовжують фабрикувати безпідставні звинувачення, а агресивно налаштовані до Церкви особи навіть погрожують фізичною розправою.

 

Попередній запис
Вандали облили пам’ятник Володимиру червоною фарбою
Наступний запис
Витоки українського автокефального руху

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее