1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Начальник ГУНП Вінницької області відсторонений від виконання обов’язків

Начальник ГУНП Вінницької області відсторонений від виконання обов’язків

Начальник Головного управління Нацполіції на Вінниччині Юрій Педос відсторонений від виконання обов’язків. Про це 29 травня повідомила прес-служба правоохоронного відомства.

Крім того, керівництво Нацполіції звільнило з посад начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби Вінницької області.

«Керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса. Його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби звільнено із займаних посад», – йдеться в повідомленні.

Таке рішення прес-служба НПУ пояснює «грубими недоліками та прорахунками, допущеними у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів».

Юрій Педос очолює Головне управління Нацполіції у Вінницькій області з 2017 року. Нагадаємо, під його керівництвом на начальника Управління у справах національностей та релігій Вінницької ОДА Ігоря Салецького відкрили провадження за численними заявами представників УПЦ: поліція тоді звинуватила Салецького в тому, що він зареєстрував громади в Луці-Мелешківській та на Ямпільщині на користь ПЦУ. Як заявив тоді Ю. Педос,  чиновник не мав права цього робити, а тому має бути відсторонений від посади та засуджений.

Попередній запис
Митрополит Лука: Політика Зеленського у релігійному питанні є рівновіддаленою
Наступний запис
Реєстратор Чернівецької ОДА – клірик ПЦУ – отримав офіційне зауваження від керівництва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее