1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Молитва «Київського патріархату» привела до Петербурзького теракту – «священик» УПЦ КП Дедюхін

Молитва «Київського патріархату» привела до Петербурзького теракту – «священик» УПЦ КП Дедюхін

«Ми в неділю молилися щоб Господь урятував нас від навали чужинців. У понеділок постили. І ось, в північній столиці цих войовничих чужинців, відбувається теракт», – пише в своєму блозі на site.ua славнозвісний «священик» УПЦ КП Олександр Дедюхін.

Він вважає, що «Київський патріархат» вплинув на те, що трапилося 3 квітня в Петербурзі. На його думку, саме молитва, яку здійснювали «священики» і прихильники УПЦ КП, стала причиною теракту, що трапився наступного дня після зборів розкольників по всій Україні. «Ми просимо Бога, щоб Він звільнив нас і вся ненависть і зло, спрямовані в нашу сторону, повертаються туди, звідки вони вийшли. Це духовний закон – якщо біс не може заподіяти зло зовнішнім, він гризе свого хазяїна», – висловлюється Дедюхін.

Крім того, «духовна особа» УПЦ КП порадив ніяк не реагувати на подібні події, ні співчувати, ні зловтішатися і зазначив: «Ми вийшли від них з гіркими травами і окроплені кров’ю убієнних тисяч українців. Тепер прийшов час їх первістків. Просто у нас інші завдання. Давайте робити все, щоб наші жертви не були марними».

Попередній запис
В селі, де помер настоятель храму УПЦ, розкольники не розгубились та почали готуватися до захоплення
Наступний запис
”Денисенко тоді і тепер”, або Відповідь митрополита Філарета голові ради у справах релігій 1990 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее