1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополит УПЦ Варсонофій (Столяр) зустрівся із Патріархом Болгарським Неофітом

Митрополит УПЦ Варсонофій (Столяр) зустрівся із Патріархом Болгарським Неофітом

24 лютого 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій зустрівся зі Святішим Патріархом Болгарським Неофітом у патріаршій резиденції у Софії. Про це повідомляє прес-служба єпархії УПЦ.

Владика Варсонофій привітав патріарха з 7-ю річницею інтронізації. Вінницький митрополит передав вітання Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія та подарував архієрейські панагії.

Спілкуючись із патріархом, владика Варсонофій розповів про втручання влади у справи Української Православної Церкви, тиск чиновників, силові захоплення храмів УПЦ та багато інших нагальних проблем. Владика наголосив про посилення розколу та розбрату між людьми після втручання патріарха Варфоломія та визнання ним розкольників.

Патріарх та архієреї Болгарської Православної Церкви передали вітання Блаженнішому Митрополиту Онуфрію та побажали владиці Варсонофію та усім вірянам стійкості віри, сил, терпіння та Божої допомоги, щоб витримати тиск, що чиниться на канонічну Українську Православну Церкву.

Попередній запис
Чого не варто очікувати від зустрічі в Аммані
Наступний запис
Про демагогію Іллі Бея з приводу візиту українського архієрея до Болгарії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее