1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополит Волоколамський зустрівся з Патріархом Феодором та Патріархом Іоанном

Митрополит Волоколамський зустрівся з Патріархом Феодором та Патріархом Іоанном

Митрополит Волоколамський Іларіон (Алфєєв) провів зустрічі з Предстоятелями Олександрійського та Антіохійського Патріархатів. Зустріч голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків РПЦ з Патріархом Олександрійським відбулась 15 листопада 2018 року в Каїрі, а зустріч з Патріархом Антіохійським та всього Сходу Іоанном Х – 17 листопада 2018 року в Дамаску, пише СПЖ з посиланням на «Romfea».

Як повідомляється, на зустрічі Патріарх Олександрійський та митрополит Іларіон обговорили широке коло питань, котрі стосуються міжцерковних відносин, а також події, пов’язані з церковною ситуацією в Україні.

17 листопада у столиці Сирії владика Іларіон відвідав Антіохійську Патріархію, де відбулась його зустріч з Блаженнішим Патріархом Антіохійським та всього Сходу Іоанном Х. були обговорені питання розвитку співпраці між двома Церквами в гуманітарній та науково-освітній сферах, а також питання міжправославних відносин.

Нагадаємо, раніше Блаженніший Папа та Патріарх великого міста Олександрії та всієї Африки Феодор ІІ закликав вірян УПЦ залишатись вірними християнами у канонічній Православній Церкві.

Попередній запис
Фанар ставить перед Порошенком нереальні умови, – експерт
Наступний запис
У ВЗЦЗ УПЦ заявили, що Томос можуть дати розкольницькій структурі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее