1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополит Антоній прокоментував чергові звинувачення на адресу Почаївської лаври

Митрополит Антоній прокоментував чергові звинувачення на адресу Почаївської лаври

Коли ті, що називають себе християнами, використовують загальну біду для того, щоб зводити наклеп на УПЦ, це свідчить, що вони християнами не є. Про це керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) сказав в інтерв’ю каналу Klymenko Time, коментуючи системні фейки про коронавірус у Свято-Успенській Почаївській лаврі.

Він нагадав, що і медики, і поліція Почаєва вже підтвердили, що ні в лаврі, ані у самому місті не зафіксовано жодного випадку захворювання.

«Є певні сили, які навіть цю загальну біду, яка повинна згуртувати нас, різних, для того, щоб її відбити, захистити своє суспільство, своїх людей, все ж шукають привід обмовляти Українську Православну Церкву. І якщо це роблять люди, які називають себе християнами, то це якраз свідчення того, що вони говорять неправду – ніякими християнами вони не є.

Навіть якщо ці випадки захворювання існували, то, наскільки я пам’ятаю, говорилося, що ці люди їхали автобусом у лавру, і ця дорога, а мова йде про громадян Молдови, дуже довга, і можливостей заразитися у всіх була маса. Чому це списують саме на Почаївську лавру – тільки для того, щоб якимось чином ще раз вразити Українську Православну Церкву», – сказав керуючий справами УПЦ.

Попередній запис
Фейк про «повідомлення Богородиці афонітам»
Наступний запис
Сербська Церква не перериває літургії, але виконає вимоги уряду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее