1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополит Антоній зустрівся з іноземними журналістами, які висвітлюють релігійні теми

Митрополит Антоній зустрівся з іноземними журналістами, які висвітлюють релігійні теми

24 червня 2019 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) зустрівся з групою іноземних журналістів, котрі займаються висвітленням релігійного життя у світі загалом та в Україні зокрема. На зустрічі з митрополитом Антонієм були присутні журналісти з Болгарії, Греції, Грузії, Румунії та Німеччини, повідомляє сайт ВЗЦЗ УПЦ.

 

У зустрічі взяв участь заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич, клірик Рівненської єпархії УПЦ, уповноважений у вирішенні міжконфесійних конфліктів у регіоні протоієрей Віктор Земляний, а також співробітники ВЗЦЗ УПЦ в якості перекладачів.

 

Під час розмови митрополит Антоній розповів журналістам про поточну ситуацію в українському Православ’ї, про стан церковно-державних відносин, про шляхи подолання церковного розколу, а також про ситуацію з численними захопленнями храмів та іншими видами порушень прав віруючих Української Православної Церкви.

Попередній запис
Блаженніший Митрополит Онуфрій прийняв делегації Помісних Церков
Наступний запис
Синод ПЦУ відібрав у Філарета «Київську єпархію»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее