1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополитам Іларіону та Митрофану СБУ відновила перепустки через КПВВ

Митрополитам Іларіону та Митрофану СБУ відновила перепустки через КПВВ

Митрополиту Донецькому та Маріупольському Іларіону та митрополиту Горлівському та Слов’янському Митрофану Служба безпеки України відновила перепустки через контрольні пункті в’їзду – виїзду (КПВВ) на Донбасі. Про це “Вестям” повідомило джерело в СБУ.

«Буквально недавно поступила команда відновити цим митрополитам перепустки, тому вони можуть безперешкодно проходити через лінію розмежування. За чиєю вказівкою були відновлені перепустки, я не знаю», – зазначив співрозмовник видання.

У коментарі митрополит Митрофан підтвердив, що перепустка відновлена. З його слів, буквально за 20 хвилин до того цю інформацію йому повідомив священик з Бахмута.

Нагадаємо, 9 грудня українські прикордонники не пропустили двох митрополитів УПЦ через лінію розмежування на Донбасі. Як стало відомо, митрополитів Іларіона та Митрофана не пустили з Донецька до Маріуполя за спеціальним розпорядженням з Києва, без будь-якої ініціативи від місцевого керівництва СБУ. Митрополит Донецький і Маріупольський звернувся за роз’ясненням ситуації до Донецької ОДА, на що голова облдержадміністрації відповів обіцянкою розібратись.

Попередній запис
Радник Президента зустрівся з главою УПЦ КП за зачиненими дверима
Наступний запис
Назустріч собору: під Тернополем сталась масова бійка між представниками УПЦ КП та УАПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее