1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Миколаївська єпархія залишається з Предстоятелем УПЦ: результати єпархіального зібрання

Миколаївська єпархія залишається з Предстоятелем УПЦ: результати єпархіального зібрання

20 листопада, в день пам’яті священномученика Миколи Романовського, в Миколаївській єпархії пройшло єпархіальне зібрання, яке очолив митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим. Священнослужителі Миколаївської єпархії висловилися на підтримку рішень Собору єпископів УПЦ, а також діяльності Блаженнішого Онуфрія. Про це повідомляє сайт єпархії УПЦ.

Перед початком засідання пройшов молебень у кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці. На зборах священнослужителі одноголосно підтримали рішення Собору єпископів Української Православної Церкви від 13 листопада 2018 та діяльність Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Присутні підписали відповідне звернення до Предстоятеля Української Православної Церкви.

У листі священнослужителі висловлюють свою переконаність у тому, що Його Блаженство мудро, з великою відповідальністю перед Богом, веде паству вірним шляхом до спасіння.

«Ми щиро молимося, щоб Господь зміцнив сили у несенні хреста Предстоятельського служіння для затвердження в істинній вірі народу України», – йдеться у зверненні.

Попередній запис
На РІСУ здивувались, що церковні закони треба виконувати
Наступний запис
«Активісти» заявились до Кіровоградської єпархії УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее