1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Миколай Чорнокрак знов обраний деканом Свято-Сергіївського богословського інституту

Миколай Чорнокрак знов обраний деканом Свято-Сергіївського богословського інституту

Протоієрей Миколай Чорнокрак (Західноєвропейська архієпископія РПЦ) переобраний на посаду декана Свято-Сергіївського православного богословського інституту рішенням Ради викладачів 10 червня. Про це повідомляє orthodoxie.

В інтерв’ю журналістці Юлії Відовіч протоієрей розповів про досягнення інституту протягом попереднього навчального року. Отець Миколай відзначив впровадження онлайн-платформи для навчання, яка в період карантину дала можливість викладати і спілкуватися один з одним. Також інститут повернувся до програми «Основи православ’я», яка привернула в цьому році понад 80 студентів.

У планах на майбутній рік – повернення інституту в історичну будівлю за адресою 93 rue de Crimée, щоб в учнів була можливість проживати в інститутському інтернаті і щодня вчитися. Також мова йде про нові віртуальні класи, про запуск нової програми «Православ’я і медіа», мета якої – встановити теологічні принципи християнської комунікації, зрозуміти методи та інструменти спілкування в епоху нових технологій. В цьому році Інститут відзначає своє 95-річчя, і бажаючі можуть надати йому фінансову допомогу.

Попередній запис
Синод Елладської Церкви відреагував на погрози Ердогана зробити зі Святої Софії мечеть
Наступний запис
У ПЦУ пояснили, що провадження проти Порошенка не повинні мати церковного підтексту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее