1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. МВС забезпечуватиме права та свободи незалежно від конфесії: Арсен Аваков зустрівся з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

МВС забезпечуватиме права та свободи незалежно від конфесії: Арсен Аваков зустрівся з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

12 жовтня 2018 року відбулася зустріч Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим. Про це повідомляє Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу МВС.

«Під час зустрічі сторони обговорили взаємодію з МВС України щодо недопущення провокацій, насильницьких дій та проявів релігійної ворожнечі та нетерпимості в процесі врегулювання міжцерковних відносин в Україні», — зазначається на сайті відомства. У МВС повідомляють, що сторони домовилися про координацію дій та оперативний обмін інформацією.

«МВС забезпечуватиме права та свободи незалежно від конфесії!», — написав зокрема у Twitter Арсен Аваков після зустрічі.

Він повідомив, що було досягнуто домовленість «про співпрацю та координацію дій щодо недопущення проявів релігійної ворожнечі у процесі врегулювання міжцерковних відносин».

«Забезпечення правопорядку, безпеки і дотримання свобод віруючих незалежно від конфесій» — такі завдання МВС у ситуації, що склалася, ставить перед собою.

Попередній запис
Константинополь може опинитися поза Соборною Православною Церквою — історик, викладач Софійського університету Болгарії
Наступний запис
Зняття анафеми з розкольників – фейковий крок Фанару, – ієрарх УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее