1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Макарій Малетич в річницю Томосу: Народився Великий та мудрий Патріарх

Макарій Малетич в річницю Томосу: Народився Великий та мудрий Патріарх

5 січня 2020 року, в переддень першої річниці підписання Томосу для ПЦУ, на Фанарі прийняли делегацію нової церковної структури. Її очолив «митрополит» Львівський, екс-глава УАПЦ Макарій Малетич. Про це повідомляє orthodoxtimes.

«Багато століть ми чекали на цей день, 5 січня 2019 року! Господь не відповідав негайно на наші молитви, але він остаточно відповів найкращим чином! Народився Великий та мудрий Патріарх, Вселенський Патріарх Варфоломій, котрий почув тугу в наших душах, вислухав проблему, котра в нас була, і вирішив її наданням Автокефалії», – сказав «митрополит» Львівський, висловивши також свою підтримку очільнику ПЦУ Епіфанію.

«2019 рік був дуже важким роком для нас! Ми вислухали чимало брехні про нашу Церкву! Ми чули, що Церква-Матір Константинополя встановила контроль над нами, але в реальності, Вона надала нам Автокефалію! Натомість, ті, хто каже, що вони є вільні та незалежні, насправді підпорядковані іноземним вказівкам. Але наша відповідь на наклепи – це Правда та Любов! Дякуємо вам дуже! І ми завжди будемо вдячні Матері-Церкві Константинополя. Цьому ми навчатимемо наших дітей. Дітей наших дітей. І решту поколінь. Це наше майбутнє», – заявив «митрополит», нагадаємо, заборонений у служінні у сані священика.

Також зазначимо, що, незважаючи на «вдячність», представники ПЦУ були присутні в цей день на богослужінні глави Фанару, але, судячи з фото, не співслужили з ним.

Попередній запис
Філарет Денисенко «рукоположив» восьмого єпископа для УПЦ КП
Наступний запис
У Гриняві рейдери ПЦУ продовжують тероризувати громаду УПЦ: захоплення майна триває

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее