1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Ківа впевнений, що відродження та звільнення української землі напряму пов’язане з передачею Почаївської Лаври державі

Ківа впевнений, що відродження та звільнення української землі напряму пов’язане з передачею Почаївської Лаври державі

Екс-начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа заявив про намір ініціювати створення руху по передачі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври державі.

Відповідний запис екс-поліцейський опублікував 10 липня в Facebook: «Сьогодні, вийшовши з церкви, відчув бажання звільнити Києво-Печерську Лавру від захопивших й ґвалтувавших її московських ФСБшних упирів в рясах і повернути святиню українському народу. Упевнений, із звільненням і поверненням Лаври, почнеться відродження і звільнення української землі», – написав Ківа.

Окрім того, він додав, що буде ініціювати створення громадянського руху по поверненню святині України та закликав всіх до нього приєднатися

Нагадаємо, Тернопільська облрада звернулася до Президента України Петра Порошенка та Кабінету Міністрів України з вимогою повернути Почаївській Лаврі статус державного заповідника. За відповідне рішення під час засідання облради 12 травня проголосували 54 депутати.

Попередній запис
Противники Хресного ходу не втомлюються поширювати фейкові фотографії та неправдиву інформацію
Наступний запис
Праворадикали намагалися завадити Хресній ході заради миру в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее