1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Корчинський: якщо поруч є поп московський, підпаліть йому бороду

Корчинський: якщо поруч є поп московський, підпаліть йому бороду

Націоналіст, лідер радикальної організації «Братство», Дмитро Корчинський вважає, що Президента канонізують і будуть молитися на його ікону в церквах, якщо йому вдасться створити Єдину Помісну Церкву.

У відео-зверненні, опублікованому на Youtube-каналі «Всесвітньо-Броварська Телебачення», Корчинський заявляє, що головною метою автокефалії є «поглиблення конфлікту між світовим православ’ям і московської єрессю».

«Якщо поруч з вами є який-небудь піп московський, підпаліть йому бороду – фігурально висловлюючись, безумовно, не в прямому сенсі цього слова, а по-доброму, з Богом у душі, з любов’ю. Тепер ви можете це робити не просто як негідники-націоналісти, а тепер ви можете це робити, як прихильник Вселенського Православ’я», – заявив націоналіст.

«Молиться ваші діти будуть на ікону Петра Олексійовича, яка буде висіти в храмі, коли в храмах замінять ікони Миколи II страстотерпця, вже є ким замінити», – вважає Корчинський.

Він також зазначив, що кожен патріот України повинен об’єднатися зі Вселенським Православ’ям шляхом знищення Московського.

«Українська держава зобов’язана перейматися церковними справами. Навіть, якщо ви атеїсти. Нам вигідно, щоб Вселенський Патріарх був у жорстокому конфлікті з Московською Патріархією, ми підсилюємо Вселенську Патріархію своєю участю. Таким чином ми поглиблюємо конфлікт між світовим православ’ям і московської єрессю і ми відриваємо значну частину публіки від московських структур тут, в Україні», – заявив Корчинський.

Попередній запис
В УАПЦ зобов’язали «священнослужителів» здійснювати молебні за Порошенка
Наступний запис
Держдеп тисне на Варфоломія і намагається позбутися Філарета заради ЄПЦ в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.