1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Комаровський: Якби я потрапив до пекла, то це єдине місце, де я би співпрацював з Порошенком

Комаровський: Якби я потрапив до пекла, то це єдине місце, де я би співпрацював з Порошенком

Відомий педіатр Євген Комаровський відповів на звернення, котре нещодавно опублікував митрополит Вінницький і Барський Варсонофій. Нагадаємо, владика УПЦ записував публічну відповідь на саркастичні зауваження лікаря відносно дій вірян та припустив, що критики хресного ходу у Вінниці можуть бути зацікавлені у співробітництві з колишнім президентом Петром Порошенком.

Також ієрарх УПЦ тоді заявив, що раніше поважав думку Комаровського, але після його звернення ставлення до нього змінилось: «Ви з сарказмом смієтеся над нашими молитвами, нашим хресним ходом, висміюєте тисячі православних людей, які йдуть проти коронавірусу. Але спочатку вам варто було б подивитися, що в історії Православ’я такі хресні ходи проводяться щороку у кожному місті», – зауважив митрополит Вінницький.

18 березня 2020 року Євген Комаровський записав відповідь на звернення, в якому, зокрема, відхрестився від припущень про співпрацю з Порошенком.

“Якщо б я за гріхи свої потрапив би до пекла, то це єдине місце, де я міг би співпрацювати з Петром Олексійовичем”, – сказав Комаровський.

Лікар погодився, що хресні ходи дійсно пройшли не тільки у Вінниці, але й у Одесі, Дніпрі. «Я від цього теж не у захваті. Але тільки у Вінниці одним з приводів проведення ходу була боротьба з коронавірусом. І це декларували організатори», – пояснив Комаровський.

Попередній запис
Грузинська Православна Церква освятила вулиці Тбілісі через коронавірус
Наступний запис
«Повсталий із пекла»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее