1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Клірик РПЦ Кураєв розповів про «хвору лавру» в Києві

Клірик РПЦ Кураєв розповів про «хвору лавру» в Києві

Клірик РПЦ Андрій Кураєв висловив свою оцінку стану намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла, складену ним по зовнішньому вигляду владики. Свої методи заочної діагностики Кураєв виклав на своїй сторінці в Facebook, також пояснивши, що, «за його інформацією», «важко хворі» нібито вже близько 50 ченців.

Також Кураєв додав у своїй публікації, що митрополит, «можливо, вже став непрямою причиною загибелі п’яти осіб. У моєму поколінні студентів говорили, що саме він неакуратно вів зварювання в будівлі гуртожитку Московської Академії в вересні 1986 року, і в нічній пожежі загинуло п’ятеро студентів (правда, Павло ж тоді врятував одного семінариста, проломивши стіну спальні, в якій не було вікон). А робота полягала в монтажі ліфтової шахти для патріарха Пимена – на другий поверх, до актової зали».

Однак, пізніше Андрій Кураєв зазначив, що ця інформація була спростована. Вибачиться клірик за свої публікації, як він того вимагає від митрополита УПЦ, невідомо.

Нагадаємо, 7 квітня намісник Києво-Печерської лаври привітав віруючих зі святом Благовіщення та зазначив, що кілька хворих ченців – на лікуванні. Інформацію про чотирьох хворих в лаврі підтвердив Київський міський голова Віталій Кличко.

Попередній запис
В УПЦ спростували фейк ПЦУ про «законність реєстрації» у селі Васловівці
Наступний запис
В Грузії віряни прийшли до храмів на Благовіщення попри карантин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее