1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Керуючий справами УПЦ зустрівся з Патріархом Грузинської Церкви

Керуючий справами УПЦ зустрівся з Патріархом Грузинської Церкви

20 лютого 2019 року керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) обговорив із Блаженнішим Католикосом-Патріархом Грузії Ілією II і ієрархами Грузинської Православної Церкви те, що відбувається в церковному житті України і ситуацію в світовому Православ’ї, повідомив Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Разом із керуючим справами УПЦ прибув до резиденції Патріарха Іллі II у місто Тбілісі та взяв участь в обговоренні релігійної ситуації заступник голови ВЗЦЗ УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.

30 січня 2019 року з Католикосом-Патріархом всієї Грузії Ілією II і членами Священного Синоду Грузинської Православної Церкви зустрілася делегація Константинопольського патріархату. Однак ця зустріч не змінила позицію Грузинської Церкви щодо визнання ПЦУ. За словами місцеблюстителя Патріаршого престолу митрополита Сенакського і Чхороцкуйського Шио (Муджирі) українське питання Синод Грузинської Православної Церкви обговорить навесні. До чергового засідання Синоду Патріархія Грузії не стане приймати жодних рішень.

Попередній запис
На Вінниччині клірик УАПЦ зламав парафіянці палець і вигнав з храму
Наступний запис
У Хустській єпархії діячі ПЦУ привласнили антимінс УПЦ і вчинили провокацію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее