1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Карась зі своїми друзями-радикалами прийшов «погуляти» в Лавру

Карась зі своїми друзями-радикалами прийшов «погуляти» в Лавру

Представники націоналістичних організацій «С14» і «Фенікс» прийшли сьогодні, 3 квітня 2018 року, на територію Свято-Укспенской Києво-Печерської Лаври для того, щоб «погуляти і пошукати сепарів». Про це заявив їхній ватажок Євген Карась, який обійшов практично всю територію православної святині, вишукуючи якогось «козачка» і не вірячи, що ніхто такого не знає. Відео з їх «прогулянки» опубліковане на офіційній сторінці організації «С14» в Facebook.

О 14:10 радикали прийшли до резиденції настоятеля Лаври, чіпляючись до братії обителі з розпитуваннями на кшталт – «А Ви молитеся за війну на Донбасі?», «Чий Крим?» та іншими. Але, як тільки на місце прибула патрульна поліція і намагалася затримати двох активістів, решта побігли «їх виручати», залишивши владику Павла в спокої.

Ще хвилин 10 гуляли радикали по території Лаври, закликаючи віруючих «Московського патріархату» звертатися до них у питаннях вирішення проблем корупції в Церкві. Після, зробивши висновок, що «екскурсія пройшла непогано», радикали припинили прямий ефір.

Нагадаємо, що радикальна організація «С14» внесена в базу терористичних організацій за поширення ненависті, расистських матеріалів і нападу на ринки, власники яких мали неетнічне українське походження.

Попередній запис
СПЖ надто упереджено ставиться до представників «Київського патріархату» – Мінкульт
Наступний запис
Націоналісти вимагають у Кабміну відібрати Почаївську лавру в УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее