1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Канал Порошенка знову розпалює міжрелігійну ворожнечу та віщає про «гріхи» Зеленського

Канал Порошенка знову розпалює міжрелігійну ворожнечу та віщає про «гріхи» Зеленського

На «5 каналі» опублікували «розслідування» того, як влада при Володимирі Зеленському «ображає» та «репресує» ПЦУ. Серед головних звинувачень у бік Президента – «зрив» візиту глави Фанару в Україну та блокування «терористичної діяльності» УПЦ.

«Чому Зеленський нехтує присягою президента й втручається у релігійне життя українців? Хто зупиняє церковні громади від об’єднання в Православній Церкві України? Чернігівщина. Ветерани війни з Росією не збираються віддавати свій храм агентурі РПЦ. Навіть за рішенням суду?  Чого рік тому Зеленський “шастав” у Стамбулі й зустрічався з Патріархом Варфоломієм? Хто наказав Києву “під шумок” зірвати офіційний візит до України першого по честі предстоятеля ПЦУ?

Рівняння на Зеленського! Чому Національна поліція на Вінничині працює на РПЦ і блокує добровільне приєднання парафій до ПЦУ? Церковна пандемія на марші! Влада відмовляється карати московських служок, які поширювали по церквах коронавірус», – перелічили автори «розслідування» ряд останніх образ у бік ПЦУ.

Попередній запис
Держдеп підозрює, що уряди використовували коронавірус як привід зачинити храми
Наступний запис
У Чорногорії затримали двох священиків СПЦ за «масові скупчення»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее