1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Зоря заявив, що у Криму хочуть знести «храм ПЦУ»

Зоря заявив, що у Криму хочуть знести «храм ПЦУ»

Окупаційна влада Криму почала видавати приписи щодо храму ПЦУ в Євпаторії про незаконне його будівництво і тим самим вимагає його знести. Про розповів «архієпископ» Чернігівський і Ніжинський Православної Церкви України Євстратій Зоря, пише УНН.

“Нещодавно в Євпаторії почали видавати приписи щодо храму, що він нібито незаконно збудований і тому має бути знесений”, –  повідомив він.

За словами Зорі, ситуація щодо релігійних громад та храмів ПЦУ у Криму залишається стабільноважкою, адже дії окупаційної влади непередбачувані.

“Ситуація залишається стабільно важкою і в будь-який момент може погіршитися, тому що для російської влади навіть її власні закони не мають ніякого значення. Якщо вона прийме якесь рішення, то буде втілювати його в життя незважаючи на закони чи на якісь міжнародні правила і зобов’язання”, – додав Зоря.

Нагадаємо, ПЦУ в Криму з незрозумілих причин не реєструє свої громади, і вочевидь, йдеться про якусь будівлю, котра має стосунок до УПЦ КП в Криму – не виключено, що комерційний.

Попередній запис
У Хмельницькій єпархії за три доби 10 пограбувань храмів УПЦ
Наступний запис
«Почесний патріарх» Філарет розповів, чому процвітає корупція і чим завершиться війна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее