1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Зоря бідкається, що нема грошей на телемовлення

Зоря бідкається, що нема грошей на телемовлення

Спікер ПЦУ Євстратій Зоря в інтерв’ю Detector_Media зауважив, що на цей момент у його структури немає засобів для створення власної радіостанції чи каналу, навіть для мовлення в інтернеті. Також, як можна зрозуміти, у ПЦУ відсутній і ресурс фахівців, який дав би можливість створювати професійний контент.

«Зацікавлення, звісно, є, але ми маємо виходити з можливостей людських та матеріальних ресурсів. На перспективу це має бути. І в низки церков є свої телевізійні канали. Наприклад, у Румунської церкви є повноцінний канал, який мовить і в ефірі, і в мережі, там виходять репортажі про богослужіння, просвітницькі та історичні програми. Тому що запит на такий контент є. У нас є запит на трансляцію богослужінь», – заявляє Зоря.

На цей момент, каже «архієпископ», для «протидії пропаганді Москви» залишаються більш реальними друковані формати: «Бо для того, щоби створити власну радіостанцію чи канал (хоча б для мовлення в інтернеті), потрібні значні вкладення ресурсів, яких у нас наразі немає. За нашими розрахунками, на такі проекти потрібні сотні тисяч гривень. А бюджети газети й журналу, безперечно, нижчі».

Попередній запис
Драбинко подякував Предстоятелю Елладської Церкви
Наступний запис
Філарет відповів чорною невдячністю Константинополю, – Драбинко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее