1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Зловмисників, котрі намагались напасти на храм УПЦ в Одесі, обвинуватили у хуліганстві

Зловмисників, котрі намагались напасти на храм УПЦ в Одесі, обвинуватили у хуліганстві

Одеська поліція обвинувачує у хуліганстві правопорушників з НГО «Небайдужі», котрі намагались нанести фарбою образливі надписи на міський храм УПЦ, однак були зупинені віруючими.

Провокацію у храмі на честь Тихвінської ікони Божої Матері Свято-Андріївського подвір’я, розташованого у центральному районі Одеси, попередили прихожани, котрі повернулись з велосипедної поїздки по місту. Про це повідомляє Спілка православних журналістів з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області.

«Дії правопорушників кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Карного кодексу України. Інформація про інцидент внесена до ЄРДР за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) ККУ» – зазначили у поліції.

Нагадаємо, 5 серпня зловмисники прийшли до храму та намагались написати на асфальті біля церкви «філія ФСБ», заздалегідь підготувавши для цього трафарет і балончик з фарбою, однак в цей момент несподівано для них з’явились прихожани храму, котрі зупинили хуліганство. Нападники нанесли священнослужителю тілесні ушкодження, не переймаючись присутністю дітей.

Попередній запис
Протоієрей Миколай Данилевич: Майбутня зустріч Патріархів Кирила та Варфоломія обіцяє бути позитивною подією
Наступний запис
У Facebook запустили рекламу Томоса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее