1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. За Порошенка заступилась його ручна церква, – Klymenko Time

За Порошенка заступилась його ручна церква, – Klymenko Time

Вслід за створенням ілюзії міжнародної підтримки для Порошенка – триває робота і по інших фронтах. Судячи з усього, Петро Олексійович дійсно стривожений розкладами по своїх кримінальних справах. Ну і плюс, це нерозумно заперечувати, він прагне прискорити канібалізацію рейтингу конкурентів перед місцевими виборами. Стати головним опозиціонером Зеленському.

Так от, сьогодні за Порошенка вступилась його ручна церква «ПЦУ». Так-так, у хід пішла важка артилерія. «Київська митрополія» звернулась до правоохоронців та застерегла їх від відкриття кримінальних справ за політичними мотивами проти екс-президента. Формулювання казкові:

Нас, як Церкву, змушує звертати на себе увагу той факт, що останнім часом наполегливо, особливо у пов’язаних з країною-агресором засобах масової інформації, проводиться думка, що різні обвинувачення, які висуваються проти п’ятого президента України П. Порошенка, мають якийсь зв’язок з його роллю, як глави держави, в сприянні церковному об’єднанню, утворенню Православної Церкви України та в отриманні нею Томосу від Вселенського Патріарха.

З огляду на все вищесказане очевидним є, що будь-яка політична мотивація у діяльності правоохоронних органів та порушенні кримінальних справ, зокрема проти п’ятого президента України, –  недопустима.

Більше того, вона буде небезпечною для громадянського миру в умовах російської агресії, коли країна-агресор радо використовує будь-які конфлікти всередині України на шкоду нашій державі та для досягнення своїх цілей в гібридній війні.

В кожному демократичному суспільстві завжди є різне ставлення до політиків – хтось їх підтримує, хтось – ні. Але аксіомою демократії є те, що політичні симпатії чи антипатії не впливають на правосуддя. Відхід від цієї аксіоми завжди веде до відходу від демократії».

Порошенко починає метатись, дістаючи з рукавів найбільш, як йому здається, «козирні козирі».

Klymenko Time

Попередній запис
Глава МЗС Греції розповів про міцні зв’язки своєї країни із Сербією
Наступний запис
Сторінку Чернівецько-Буковинської єпархії намагались заблокувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее